26 Ağustos 2010 Perşembe

Reiki ve taşlarla ilişkisi;



 Reiki nedir?

Reiki ; Evrensel Yaşam Enerjisi demektir.


Yediden yetmişe herkesi maddi manevi sağlığa götüren bir ışık yoludur.


Tanrısal sevgisiyle bütüne yönelik ve içinde varoluş ruhunu taşıyan her varlığa, ayırım gözetmeksizin, ancak tekamül sınırlarına uygun bir şekilde etki eden bir uygulamadır.


Vücut-Ruh dengesini düzenleyip muhafaza eder ve aynı zamanda bioenerji kapasitesini çoğaltır.


Böylece hem mevcut rahatsızlıklar giderilir hem de oluşabilecek hastalıklardan korunma sağlanır .


Reiki uygulayıcıları bir kanaldır, şifacı değil şifa aracıdır.


Evrendeki sevgi dolu yaşamsal enerjiyi canlılara yada objelere elleri, gözleri, düşünceleri ile aktarabilen kanaldır.


Reiki’yi kullanabilmek ve kanal olabilmek için mutlaka bir reiki maester tarafından insiye edilmek (uyumlanmak) gerekir.

Reikinin aşamaları ;

1.aşama


2. aşama


3.aşama ve maesterlık aşaması.


Reikiye insiye olan kişiler öncelikle kendisine sonrada çevresine şifa kanalı olarak yardımcı olur, şifa enerjisi verir.



Reiki’nin taşlarla ilişkisi;


Kişinin üstünde taşıyacağı taş eğer reiki ile kişiye özel uyumlanırsa sonsuza dek o kişi için reiki kanalı olacaktır yani sonsuza dek reiki enerjisini, taşıyan kişiye ihtiyaç duyduğu zamanlarda aktaracaktır.


Taşları reiki ile kişiye uyumlarken; '' bolluk, bereket, sağlık, şans ve bütünün hayrı için yada kişinin belli bir rahatsızlığı varsa o rahatsızlığına şifa olması '' için yüklenebilir. Taşların reiki ile uyumlanması da ancak reikiye insiye edilmiş kişiler tarafından yapılabilir.


Reiki ile uyumlanmış taşlar öncelikle temizleme işlemi de yapılmaktadır . Bundan dolayı uyumlu olarak aldığınız taşları ayrıca temizlemeye gerek yoktur, Ara sıra akan suya tutmanız yada toprağa gömmeniz yeterlidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder